Edunova opleidingen, trainingen en workshops:

Alle trainingen van Edunova sluiten perfect aan bij vragen die er leven in de praktijk, de leerbehoefte van professionals binnen het sociale domein en de regionale situaties.

Opleiding Arbeidstoeleiding

Ben je als arbeidstoeleider werkzaam binnen het speciaal- of praktijkonderwijs? Dan komt in deze opleiding alles aan bod waar je in je dagelijkse praktijk mee te maken hebt. Deze twee-delige opleiding is specifiek gericht op jouw vakgebied.

Regionaal, maatwerk en incompany

Liever een (aangepaste) opleiding of training binnen uw eigen organisatie? Wij kunnen onze opleiding, trainingen en/of workshops ook verzorgen op uw locatie of in een regionale setting.

Ook binnen zorginstellingen, het middelbaar (beroeps) onderwijs, gemeenten en sociale bedrijven worden we met enige regelmaat gevraagd onze expertise te delen.

Trainingen

Workshops

“Gedegen opleiding! Nuttige inhoud, praktijkgerichte oefeningen tijdens de opleidingsdagen en goede toepasbaarheid in de eigen prakijk.”

Stagebegeleider praktijkonderwijs

“De opleiding biedt een prettige combinatie van relevevante theorie, eyeopeners en onderlinge uitwisseling.”

Stagebegeleider vso

“Ook al zit ik al jaren in het vak, deze opleiding biedt me meer dan genoeg nieuwe informatie en inzichten om mijn activiteiten aan te scherpen.”

Stagecoördinator praktijkonderwijs