Het Kennis abonnement

 

“Antwoord op al je vragen over stagebegeleiding en arbeidstoeleiding. Specifiek voor professionals binnen het praktijk- en voortgezet speciaal onderwijs.”

Heb je als stagefunctionaris behoefte aan een plek waar je terecht kunt met al je vragen? Waar je de meest recente documenten kunt downloaden en gebruik kunt maken van handige tools? Waar je onderdeel bent van het Landelijke Netwerk Arbeidstoeleiding? En een plek waar je vakgenoten ontmoet op het platform en tijdens Kennis- en Netwerkbijeenkomsten? 

 

Als lid van het Kennisabonnement ben je hier maar één klik van verwijderd. Zodat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden, en je het zeker niet alleen hoeft te doen!

voor bestaande leden:

Het abonnement in een paar bullets:

 

 • Stel al je vragen over arbeidstoeleiding binnen onderwijs en het sociale domein
 • Heb toegang tot de meest relevante documenten, samenvattingen van kamerbrieven en handige infographics voor jou geselecteerd op het Kennisplatform
 • Maak gebruik van de Loonkostenindicator en andere tools en voordelen
 • Ontvang informatie over actuele ontwikkelingen in je mailbox
 • Word onderdeel van het Landelijke Netwerk Arbeidstoeleiding
 • Ontmoet minimaal 2x per jaar je vakgenoten tijdens Kennis- en Netwerkbijeenkomsten met updates over wet- en regelgeving, inspirerende praktijkvoorbeelden, praktische handvatten en uitwisseling met vakgenoten
 • Ontvang ieder jaar de nieuwste uitgave van Het Werkboekje; een handig boekje in pocketformaat met alle wet- en regelgeving van het onderwijs en sociale domein in heldere taal toegelicht
 • Krijg 10% korting op het basisdeel van de Opleiding Arbeidstoeleiding

Looptijd en kosten:

 

 • Een abonnementsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december
 • Kosten voor het abonnement bedragen €379,- voor een persoon per jaar
 • Wil je graag samen met je collega of collega’s gebruik maken van Het Kennisabonnement? Dan betaal je €279,- extra per collega per jaar (prijsopbouw uitsluitend geldig per Brinnummer)
 • Genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw
 • Informeer naar onze staffelkorting!

Vragen of meer informatie?


Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

 

Veel gestelde vragen:

Hoe lang loopt een abonnement?

Een abonnementsjaar van Het Kennisabonnement loopt van 1 januari t/m 31 december. Het is mogelijk je tijdens een lopend abonnementsjaar aan te melden, uiteraard passen we dan de prijs aan. Lees hierover alles in de algemene voorwaarden of mail je vragen naar kennis@edunova.nl.

Is het mogelijk om met meerdere personen gebruik te maken van een abonnement?

Het abonnement is verbonden aan de persoon die zich inschrijft. De kosten voor het Kennisabonnement bedragen dan €379,-. Wil je graag samen met je collega of collega’s gebruik maken van het abonnement? Dan betaal je €279,- extra per collega (prijsopbouw is geldig per brinnummer, het unieke nummer van de onderwijslocatie waar je werkzaam bent).

Komt er nog BTW bij?

Nee, wij hoeven geen btw te rekenen omdat we als opleidingsinstituut daarvan vrijgesteld zijn. De prijzen die we noemen, zijn dus ook de prijzen die je terugziet op de factuur.

Wanneer zijn de netwerkbijeenkomsten ?

Bij aanmelding ontvang je een jaaroverzicht van de geplande Kennis- en Netwerkbijeenkomsten. Daar ben je automatisch voor aangemeld, dus je plek is standaard gereserveerd. Een maand voor de geplande bijeenkomst ontvang je nog even een reminder van ons met het onderwerp van de bijeenkomst, datum, tijdstip, locatie, routebeschrijving en overige relevante info. Dit is overigens ook allemaal terug te vinden op het Kennisplatform kennisbank.edunova.nl waar jij de inloggegevens van hebt.

Fijn om één klik verwijderd te zijn van actuele kennis, snel antwoord op je vragen te kunnen krijgen en een netwerk te hebben van collega’s die dagelijks met hetzelfde bezig zijn!”

“Ik ben de enige stagecoördinator bij ons op school. Dus ik gebruik het Kennisabonnement enerzijds om mijn kennis en netwerk up-to-date te houden en te continueren. Anderzijds om ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van arbeidstoeleiding te kunnen uitwisselen met collega’s in het land”

stagecoördinator praktijkonderwijs

Over de Kennisbijeenkomsten van het Kennisabonnement:

“Realistisch voorbeeld uit de praktijk”

“Geweldige overdenkingen meegekregen!”

“De gastlezing was erg sterk, met humor en goede voorbeelden”

“Bedankt voor de interessante, inspirerende middag!”

“Doorgaan zo!”