Workshop Regie voeren in gesprekken 

Hoe vaak gebeurt het niet dat je na een gesprek denkt: ‘Maar ik had … nog willen zeggen…’? En hoe vaak overkomt het je dat het gevoel hebt dat het gesprek een kan op gaat die je helemaal niet wilt? Regie houden (en nemen!) in een gesprek is lastig. Want je wilt niet te dominant zijn en wel de ander de ruimte geven. Maar je hebt ook een doel.

In deze workshop leer je hoe je regie kunt houden én de ander zijn verhaal kunt laten doen door te oefenen met een trainingsacteur. Hoe je je doel kunt behalen én ALLEMAAL tevreden het gesprek kunt beëindigen. We hebben het over de verschillende fasen van een gesprek. Over wat je met je lichaamstaal kunt doen. Hoe je een gesprek kunt leiden zonder de hele tijd aan het woord te zijn. Wil je – met behulp van een paar kleine veranderingen in je gedrag – effectiever worden in gesprekken? Dat ga je hier leren!

Voor wie:

Voor ieder die zich wil ontwikkelen in het voeren van oudergesprekken: docenten, mentoren, stagebegeleiders en jongerenbegeleiders werkzaam binnen onderwijs, zorg of dagbesteding.

Maatwerk en meer informatie:

Wil je niet de standaard workshop, maar deze inhoud als onderdeel van een studiedag, invulling van een teamvergadering, lezing op een (ouder)informatieavond, trainingsmiddag, workshop of opening van een congres? Mail naar training@edunova.nl voor het verkennen van alle mogelijkheden en tarieven.

Kosten workshop:

De kosten voor een workshop van vier uur bedragen € 1.995,- (tot 12 personen). Dit bedrag is vrij van btw inclusief afstemming, voorbereiding, materiaal en exclusief reiskosten. Het werken met een trainersacteur is hier bij inbegrepen.