Workshop In gesprek met ouders

Ken je dat? Je hebt het beste voor met de leerling en toch kom je tegenover elkaar te staan. Of loopt het gesprek gewoon niet lekker. Of voel je je als professional in een hoek geduwd waar je helemaal niet in wilt staan.

In deze workshop leer je hoe je effectief in gesprek kunt met ouders door met een trainingsacteur aan de slag te gaan. We onderzoeken verschillende soorten gedrag (van agressie tot de slachtofferrol en van dominant tot stil en teruggetrokken) en je krijgt de gelegenheid korte gesprekken te oefenen. Wil jij beter toegerust gesprekken met ouders voeren? Dan ga je dat hier leren!

Voor wie:

Voor ieder die zich wil ontwikkelen in het voeren van oudergesprekken: docenten, mentoren, stagebegeleiders en jongerenbegeleiders werkzaam binnen onderwijs, zorg of dagbesteding.

Maatwerk en meer informatie:

Wil je niet de standaard workshop, maar deze inhoud als onderdeel van een studiedag, invulling van een teamvergadering, lezing op een (ouder)informatieavond, trainingsmiddag, workshop of opening van een congres? Mail naar training@edunova.nl voor het verkennen van alle mogelijkheden en tarieven.

Kosten workshop:

De kosten voor een workshop van vier uur bedragen € 1.995,- (tot 12 personen). Dit bedrag is vrij van btw, inclusief afstemming, voorbereiding, materiaal en exclusief reiskosten. Het werken met een trainersacteur is hier bij inbegrepen.