skip to Main Content

Training Effectiever in gesprek

Helder communiceren zorgt ervoor dat mensen weten waar ze aan toe zijn. Voor het voeren van professionele gesprekken bestaan echter geen vaste recepten. Zo heeft een gesprek met ouders een andere toonsetting dan bijvoorbeeld een gesprek met een toekomstige werkgever of een leerling die veel in de weerstand zit. Dit vraagt dan ook om een hele een andere aanpak.

Eerst de ervaring, dan de theorie
Wil jij de gesprekken die jij dagelijks in de praktijk moet voeren, aanscherpen, verbeteren en effectiever maken? Dan ben je meer dan welkom bij deze training! Aan de hand van jouw persoonlijke leerdoel(en) ga je ervaren hoe je bepaalde technieken in de gesprekspraktijk kunt toepassen en wat ze je opleveren.

Je leert van en met elkaar, oefent veel met een trainersacteur en gaat aan het eind van de trainingsdag met een bak kennis, ervaring en nieuwe technieken weer de deur uit.

Voor wie

Docenten, mentoren, stagebegeleiders en jongerenbegeleiders werkzaam binnen onderwijs, zorg of dagbesteding.

Kosten trainingsdag

De kosten voor een trainingsdag bedragen € 2.450,- (tot 12 personen). Dit bedrag is vrijgesteld van btw en inclusief afstemming, voorbereiding, reiskosten en materiaal. Het werken met een trainersacteur is hier bij inbegrepen.

Maatwerk

Wil je niet de standaard training, maar met specifieke gesprekstechnieken, persoonlijke leerdoelen of coaching on the job aan de slag? Mail naar training@edunova.nl voor het verkennen van alle mogelijkheden en tarieven.

Back To Top
X